Σύστημα Διαχείρισης Έργων “WORKER”
Σύστημα παραγγελιοληψίας
WMS - Warehouse managment
Εντατική Λιανική INSPOS
ERP
CRM Business II
Τυποποιημένο Λογισμικό
Μισθοδοσία - HRM
Κατασκευή λογισμικού
Εκπαίδευση
Business Consulting
Υποστήριξη SW
Παραγγελιοληψια Πωλητών
Διαχείρισης καυσίμων "PetrolHouse"
Σύστημα διαχείρισης καυσίμων
Ιχνηλασιμότητα
CRM entry
Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου xvan
DEVOS - διαχείριση συσκευών & οχημάτων
ΕΛΑΤΗΡΙΑ, SW για κατασκευές ελατηρίων
Mobile Sales
Διαχείριση Ιατρικού Φακέλου Ασθενή
 
 
 
Τυποποιημένο Λογισμικό

>> ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
Το κορυφαίο ελληνικό πρόγραμμα μηχανογράφησης για εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις με τη σφραγίδα ποιότητας THINX

To Κεφάλαιο, Windows εφαρμογή, αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστημάτων εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα. Παράλληλα, ενσωματώνει μιά σειρά από νέες διαδικτυακές (Internet) λειτουργίες. Πιο συγκερκιμένα, η Διαχείριση Παραγωγής ενσωματώνει πλήθος δυνατοτήτων και λειτουργικών προδιαγραφών όπως:

  • Προδιαγραφές
  • Φασεολογία
  • Εντολές Παραγωγής
  • Κέντρα Κόστους
  • Βιβλίο Παραγωγής Κοστολογίου
  • Εσωλογιστική Κοστολόγηση

Η σιγουριά της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα, οδηγεί στην επιλογή του καλύτερου ελληνικού προγράμματος διαχείρισης εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών. Δεκάδες χιλιάδες χρήστες της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ γνώρισαν και εμπιστεύθηκαν την αξιοπιστία και την ποιότητά του. Στηριζόμενοι στην ικανότητα της THINX να δίνει λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, καταφέρνουν να απαλλαγούν από την ενασχόληση με τα προβλήματα της μηχανογράφησης και να αφοσιωθούν απόλυτα στο κύριο αντικείμενο της δραστηριότητας τους.

>> InsPos Retail
Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εντατικής λιανικής πώλησης πολυκαταστημάτων και αλυσίδων καταστημάτων

Η εφαρμογή InsPos RETAIL αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εντατικής λιανικής πώλησης τελευταίας τεχνολογίας, ανεπτυγμένο σε γραφικό περιβάλλον, φιλικό για το χρήστη. Ενα ανοικτό σύστημα με χαμηλές απαιτήσεις σε hardware και δυνατότητα off - line επικοινωνίας με οποιοδήποτε ERP ως backoffice.

Tο InsPos Retail καλύπτει ολοκληρωμένα τη διαχείριση πολυκαταστημάτων και αλυσίδων καταστημάτων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν και εξασφαλίζει την αποτελεσματική και σωστή λειτουργία τους.

Σε άμεση επικοινωνία με το εμπορικό κύκλωμα, η εφαρμογή αυτή διαχειρίζεται με ταχύτητα και αξιοπιστία απεριόριστο όγκο δεδομένων και προσαρμόζεται σε ειδικές απαιτήσεις με ευελιξία.

>> ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 Start
Επιχειρηματική οργάνωση και μηχανογράφηση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ r4 Start, ανταποκρινόμενο στις τεχνολογικές εξελίξεις, είναι το πλήρες εμπορικό πρόγραμμα που διαχειρίζεται όλη τη δραστηριότητα μιας επιχείρησης.

Χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας, χαρακτηρίζεται από επαναστατικές προδιαγραφές, και λειτουργεί σε οποιοδήποτε hardware, δίκτυο ή λειτουργικό σύστημα.

Το Σύστημα Οργάνωσης του ΚΕΦΑΛΑΙΟ r4 Start επιτρέπει τη σωστή, άμεση και ολοκληρωμένη μηχανογράφηση μιας επιχείρησης.

>>  xLINE Payroll, Atlantis payroll
Ολοκληρωμένη μηχανογράφηση Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Προσωπικού

Στηριγμένο στις σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού, το PAYROLL λύνει με μοναδικό τρόπο τα πιο σύνθετα Mισθοδοτικά προβλήματα κάθε επιχείρησης. Με σεβασμό στο χρήστη και στόχο μια διεθνή καριέρα, επιβάλλει σήμερα νέα πρότυπα ποιότητας στη μηχανογραφική λειτουργία. Εξοπλισμένο με μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά (ανοικτή αρχιτεκτονική, οριζόμενα πεδία, σχεδιαζόμενες οθόνες, ενσωματωμένες συναρτήσεις - πίνακες, φιλοσοφία spreadsheet, κ.λ.π.), που παραμένουν αξεπέραστα μέχρι σήμερα, καθιερώνεται σαν το πιο εξελιγμένο σύστημα μισθοδοσίας και διαχείρισης προσωπικού.

Το PAYROLL συγκεντρώνει νέα πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως περιλαμβάνει βελτιώσεις και απαιτήσεις τεσσάρων χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν στηρίξει την παρακολούθηση της μισθοδοσίας και τη διαχείριση του προσωπικού τους στο κορυφαίο σύστημα μισθοδοσίας.

Σχετικά αρχεία
παρουσίαση του νέου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 4.5

Thinx Πληροφορική Τηλ.: 2310.638.010 Contact Privacy Term of Use Copyright
microsoft partner
cisco
OKI
e-commerce

 δείτε μας στο